Τετ, 07 Δεκ 2022
Αρχική  > Προσλήψεις - Εργασιακά

Νέα προκήρυξη για 15 προσλήψεις ΟΒΑ, ποιες οι ειδικότητες

12/11/2021
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και του ΣΑΓΕ, εγκρίθηκε για το έτος 2021 η ανακατάταξη ή επανακατάταξη δεκαπέντε οπλιτών και εφέδρων (ΟΒΑ) στην Πολεμική Αεροπορία συγκεκριμένων ειδικοτήτων για βραχεία περίοδο τριών ετών, με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία έτη.

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα και που τους έχει απονεμηθεί μία εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων, πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους αντίστοιχα, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 23 Νοεμβρίου 2021 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα).

Τα δικαιολογητικά υποβάλλουν:

α. Οι οπλίτες, στις μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι την 23η Νοεμβρίου 2021 διανύεται το τελευταίο τετράμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων και β. Οι έφεδροι, στις στρατολογικές υπηρεσίες (ΣΥ), στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους εφόσον δεν έχουν παρέλθει πέντε έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΟΒΑ

  • ΚΟΥΡΕΑΣ (ΚΟΥΡ) 2
  • ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ (ΝΟΣΟ) 3
  • ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΜΗΟΧ) 3
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ (ΔΙΟΚ) 7

 

 

 

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr