Κυρ, 20 Οκτ 2019
Αρχική  > Ανάπτυξη - Μεταφορές  > Ανάπτυξη - Δημόσια έργα

Έργα ανάπλασης δρόμων στο Δήμο Τρίπολης

19/6/2013
Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ .Δημήτρης Κοσκινάς πραγματοποίησε επίσκεψη – επίβλεψη  στα έργα ανάπλασης δρόμων που υλοποιούνται στην Τρίπολη από τη Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα βρέθηκε επί της παρόδου της οδού  Μ. Αλεξάνδρου της Δ.Ε Τρίπολης , ένας δρόμος που  δημιουργούσε αρκετά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής καθώς δεν είχε γίνει κανένα έργο ανάπλασης εδώ και δέκα χρόνια .
«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η ανάπλαση του αστικού ιστού της πόλης και η συνεχής βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Για το λόγο αυτό , με πρωτοβουλία του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη προχωρήσαμε στην επίστρωση με κυβόλιθους , στο δρόμο της παρόδου της οδού Μ. Αλεξάνδρου.

Το έργο αυτό είναι προϋπολογισμού 12.600 ευρώ και πιστεύουμε ότι με την υλοποίηση του θα εξυπηρετήσουμε τους κατοίκους που διαμένουν και κατά συνέπεια της περιοχή της Αγ. Αικατερίνης.» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κοσκινάς.
 
Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος επισκέφθηκε την οδό Πλαταιών όπου υλοποιήθηκε  από το Δήμο Τρίπολης έργο ασφαλτόστρωσης.
«Είναι το τελευταίο έργο από την εργολαβία των 100.000 ευρώ , μέσω ΣΑΤΑ που υλοποίησε ο Δήμος Τρίπολης. Έχουν προηγηθεί έργα στην περιοχή Σπάρτης ( ΙΚΑ –Τεχνικό Λύκειο κλπ) και στην Γέφυρα Πελάγους ( από τη Γέφυρα μέχρι το χωριό Πέλαγος) , ανέφερε ο κ Κοσκινάς.