Παρ, 02 Οκτ 2020
Αρχική  > Ανάπτυξη - Μεταφορές  > Ανάπτυξη - Δημόσια έργα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μανιάτη με το Δήμαρχο Ηρακλείου για ζητήματα  έργων

26/10/2012
 Η συνάντηση έγινε, κατά την συνεδρίαση της 23ης Οκτωβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Ηρακλείου με την παρουσία των αντιδημάρχων, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, δημοτικών συμβούλων, και  πολλών δημοτών.

Ο Αντιπερειφερειάρχης κ Κώστας Μανιάτης  ενημέρωσε για το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου τομέα Αθηνών και για τα έργα του ΕΣΠΑ  που είναι σε εξέλιξη , ζητώντας την εντατικοποίηση των προσπαθειών όλων των εμπλεκομένων φορέων ,ώστε να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από τους ευρωπαϊκούς πόρους. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά  στα δύο μεγάλα έργα υποδομής της περιοχής  που εκτελούνται αυτή την περίοδο με πόρους του ΕΣΠΑ : α) κατασκευή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου- Νηπιαγωγείου. προϋπολογισμού  6.915.000 Ευρώ στο ΕΣΠΑ και β) κατασκευή Δικτύου Όμβριων Υδάτων προϋπολογισμού 1.610.00 ΕΥΡΩ.

Ο Δήμαρχος, με την σειρά του ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την μέχρι τώρα συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών και Δήμου Ηρακλείου  και ανέπτυξε όλα τα προβλήματα των υποδομών του Δήμου, όπως και οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι.
 Ο κύριος Μανιάτης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων της περιοχής ,τονίζοντας ότι η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη ώστε  να γίνονται  τα αναγκαία έργα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας .