Σαβ, 25 Μαϊ 2024
Αρχική  > Κοινωνία - Υγεία - Πολιτισμός - Περιβάλλον

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο Σπύρος Μπρέμπος

19/8/2023

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Σπύρου Μπρέμπου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

 

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη του με μεγάλη προσφορά στην παράταξη και στον τόπο μας. «Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος και έχει συμβάλει σε πολλά από αυτά που έγιναν ή βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα είναι ένας καλλιτέχνης, ιδιαίτερα γνωστός για το ταλέντο του, αλλά και για την προσφορά του στη διάσωση της Ιστορίας και της Παράδοσης του τόπου μας», πρόσθεσε.

 

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπρέμπος δήλωσε.

 

«Η στράτευσή μου στον αγώνα του Χρήστου Παππού και της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ είναι αυτονόητη. Πίστεψα από την αρχή στο όραμά του και το υπηρέτησα, όπως και οι άλλοι συνάδελφοι, με προσήλωση και συνέπεια. Συνεχίζουμε για να ολοκληρώσουμε τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, αλλά και για να δρομολογήσουμε νέα. Ο τόπος μας και οι συνδημότες μας αξίζουν και μπορούν να πετύχουν πολλά».

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΡΕΜΠΟΣ

 

-Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στη Φυλή

 

-Είναι γνωστός τραγουδιστής και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του λαϊκού και του δημοτικού τραγουδιού

 

-Αποτελεί δραστήριο μέλος της προσπάθειας για την ανάδειξη της Ιστορίας και της Παράδοσης του τόπου μας και έχει συνεργαστεί, για το σκοπό αυτό, με πολλούς Δήμους και πολιτιστικούς φορείς της Αττικής και της Βοιωτίας

 

-Διετέλεσε, επί πέντε χρόνια Αντιδήμαρχος Φυλής και Τουριστικής Προβολής

 

-Είναι παντρεμένος με την Έλενα Μεθενίτη και πατέρας τεσσάρων παιδιών