Τετ, 24 Ιουλ 2024
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

Tι συζήτησαν Μητσοτάκης - Δούκας στο Μαξίμου

16/11/2023

Με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Δούκα για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία του.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, και ζητήματα όπου η κυβέρνηση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούν να συνεργαστούν προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων της πρωτεύουσας.

 

Σύμφωνα με το γραφείο του κ. Δούκα, είχαν μια «εποικοδομητική συζήτηση» με τον πρωθυπουργό και συμφώνησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία.


Η ανακοίνωση του γραφείου του Χάρη Δούκα:


«O εκλεγμένος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας είχε σήμερα μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.


Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για μία σειρά από σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των Αθηναίων πολιτών.


Συμφώνησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία και δεσμεύθηκαν για συνεργασία της κεντρικής κυβέρνησης και της νέας δημοτικής αρχής με επίκεντρο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πρωτεύουσας».