Πεμ, 20 Ιουν 2024
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

Συνάντηση Δημάρχου Αγίου Δημητρίου Σ. Μαμαλάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο

9/2/2024
Σ. Μαμαλάκης: «Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι ιδιαίτερα καρποφόρα και προς όφελος των πολιτών»
Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα στο γραφείο του Υπουργού. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, με έμφαση στις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της μη κατάρτισης προϋπολογισμού για το 2024 από την προηγούμενη Διοίκηση και την πιθανή ένταξη του Δήμου Αγίου Δημητρίου σε νέα χρηματοδοτικά προγράμματα.
Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ενώ παράλληλα παρουσίασε τις προτεραιότητες και τους στόχους του για τη νέα δημοτική περίοδο.
Ο κ. Λιβάνιος επισήμανε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για το νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου, καθώς και την υλοποίηση των απαραίτητων έργων και παρεμβάσεων στον Δήμο Αγίου Δημητρίου.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση και την υποστήριξή του, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών θα αποδειχθεί ιδιαίτερα καρποφόρα προς όφελος των πολιτών του Αγίου Δημητρίου.
Στη συνάντηση τον κ. Μαμαλάκη συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Λεωνίδας Αμπελιώτης.