Παρ, 23 Φεβ 2024
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Μητσοτάκης περιφρόνησε το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

19/10/2023
Έντονη κριτική άσκησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος, αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός μίλησε με τη γνωστή του αλαζονεία, περιφρονώντας το μήνυμα που του έστειλε ο ελληνικός λαός την Κυριακή. "Με πολυφορεμένα ευφυολογήματα επιχείρησε να κρυφτεί από το αδιαμφισβήτητο γεγονός της πολιτικής του ήττας στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών" προσθέτει το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης προσχώρησε στη «δημιουργική λογιστική» δηλώνοντας ότι 12 από τους 13 εκλεγμένους περιφερειάρχες προέρχονται από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας. "Όταν θα αρχίσει το μέτρημα και των 'γαλάζιων' δημάρχων, αυτή τη φορά, ας μην ντραπεί να συμπεριλάβει και τον Αχιλλέα Μπέο, που υποστήριξαν ευθέως κυβερνητικά στελέχη και εκείνος με τη σειρά του ανταπέδωσε στηρίζοντας τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Αγοραστό" αναφέρει το κόμμα στην ανακοίνωσή του και τονίζει: "Η αλαζονεία, οι εκβιασμοί των ψηφοφόρων, οι ανίερες συμμαχίες με την ακροδεξιά, ο ψευδεπίγραφος μεταρρυθμιστικός οίστρος και η αποδεδειγμένη αποτυχία του επιτελικού κράτους αποδοκιμάστηκαν ηχηρά από τους πολίτες"

"Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι η αξιόπιστη αντιπολιτευτική φωνή. Σταθερά προσανατολισμένη στα προβλήματα της κοινωνίας και όχι στις αυτοαναφορικές αγωνίες του κ. Μητσοτάκη" καταλήγει το κόμμα στο σχόλιό του.