Τετ, 24 Ιουλ 2024
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

Μαρινάκης - Λιβάνιος, έσπασαν τη σιωπή: Δεν τιθεται θέμα "αρπαγής" του Αθήνα 9,84. Ικανοποίηση Δούκα

5/1/2024

Δεν πρόκειται να αλλάξει καθεστώς ο Αθήνα 984. Δεν υπήρχε τέτοια σκέψη, επικοινώνησα με τα συναρμόδια υπουργεία και δεν υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός δήλωσε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος πλέον για τα θέματα ΜΜΕ Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και το Βασίλη Χιώτη.

Και ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, με ανάρτησή του στο Twiiter επιχειρεί να μετριάσει τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την αποκάλυψη της στήλης για το σχέδιο της μεταφοράς της λειτουργίας των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών στις περιφέρειες, κατά το πρότυπο της “Ανάπλασης”, τον μήνα Απρίλιο.

Ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Αθηναίων και μετέπειτα αρμόδιος για τα ΜΜΕ στην κυβέρνηση της ΝΔ Θ. Λιβάνιος σε ανάρτησή του υποστηρίζει πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοια πρόθεση…

Η τοποθέτησή του έχει ως εξής:

Για να τελειώσει η παραφιλολογία με τη δήθεν “ιδιωτικοποίηση” του Αθήνα 9,84 και τη δήθεν “μεταφορά του” στην Περιφέρεια Αττικής: Καμία τέτοια σκέψη και καμία τέτοια πρόθεση ούτε υπήρχε ούτε υπάρχει από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως γνωρίζει άλλωστε ο Δήμαρχος Αθηναίων εδώ και 3 ημέρες. Ο 9,84 είναι συνδεδεμένος απόλυτα με την ιστορία του Δήμου Αθηναίων και απόλυτη ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να τον διοικήσει όπως κρίνει αυτή καλύτερα.

Δήλωση Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα:

Χαιρόμαστε που μετά από τρεις μέρες σιωπής, επιτέλους, η κυβέρνηση δημόσια και επίσημα, διέψευσε τα δημοσιεύματα σχετικά με την υφαρπαγή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 984, από τον Δήμο Αθηναίων.