Τρι, 28 Μαρ 2023
Αρχική  > Δαίμων...

Ξένος Μανιατογιάννης: Υποψήφιος ο πετυχημένος δήμαρχος Βριλησσίων στα Βόρεια με το ΠΑΣΟΚ

30/1/2023

Ένας από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους της Αττικής, ο Ξένος Μανιατογιάννης, κατεβαίνει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

 

Όπως ανακοινώθηκε χθες από το κόμμα, ο Δήμαρχος Βριλησσίων, κατεβαίνει υποψήφιος στην περιφέρεια Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών. Πρόκειται για ένα στέλεχος με πολύ σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία ο οποίος το 2016 έκανε την μεγάλη έκπληξη και εκλέχτηκε δήμαρχος στα Βριλήσσια ενώ οι δημότες επιβράβευσαν την πρώτη του θητεία επανεκλέγοντάς τον τo 2019. Το ψηφοδέλτιο πλέον στον Βόρειο τομέα ενισχύεται με στελέχη πρώτη γραμμής με διείσδυση και σε άλλους πολιτικούς χώρους, που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την εκλογή στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ξένος Μανιατογιάννης αναφέρει σχετικά:

«Πρώτο λόγο στον Πολίτη. Δυναμώνουμε & Ενισχύουμε την Κοινωνία. Και επίσημα υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην εκλογική περιφέρεια Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών (Δήμοι Κηφισιάς, Πεντέλης, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Νέας Ιωνίας, Γαλατσίου, Φιλοθέης – Ψυχικού, Παπάγου – Χολαργού).

Mετά από 25 χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά και με δυο θητείες ως Δήμαρχος Βριλησσίων, μπορώ να προσφέρω στην κοινωνία και να δυναμώσω ακόμη περισσότερο το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η εποχή φέρνει νέες προκλήσεις και απαιτούνται νέοι χειρισμοί, με ισχυρή πολιτική βούληση, τεκμηρίωση, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς προσωπικές στρατηγικές, υπέρ των ευάλωτων, των νέων και των μικρομεσαίων».