Παρ, 23 Φεβ 2024
Αρχική  > Δαίμων...

Και τώρα ξανά ΠΑΣΟΚ και ανανέωση

29/11/2023

Η άνοδος του ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις και η συνολική εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει διαμορφώσει, έχει άμεση επίπτωση και στα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Το ΠΑΣΟΚ είχε πάντα ισχυρές δυνάμεις στο χώρο, όμως κάποιοι δήμαρχοι δεν ήθελαν έως τώρα να ταυτιστούν μαζί του. Τρανό παράδειγμα ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας  Κονδύλης ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές για την ΠΕΔ Αττικής είχε κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη, ενώ είχε άριστες σχέσεις και με τον Τάκη Θεοδωρικάκο  κατά το χρονικό διάστημα που ο τελευταίος ήταν υπουργός Εσωτερικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και έτσι ο δήμαρχος Αλίμου ορίστηκε τακτικό μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

 

Ο κ. Κονδύλης  εθεαθη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ενώ κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι συμμετείχε σε σύσκεψη δημάρχων του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της ΚΕΔΕ.

Εκεί μου λένε ότι  έθεσε και ζήτημα ανανέωσης, δηλαδή με άπλα λόγια τάχτηκε κατά της υποψηφιότητας Ασκούνη ή Δανιηλίδη για την Προεδρία της ΚΕΔΕ.