Πεμ, 25 Ιουλ 2024
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

Η Attica Green Expo 2023 έκανε εγκαίνια!

24/5/2023

Σήμερα Τετάρτη 24/5/2023, στις 3 το μεσημέρι, η Attica Green Expo, το μεγαλύτερο Eco-meet της χώρας, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών του δημοσίου, η μεγαλύτερη έκθεση για το περιβάλλον ξεκίνησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή της πορεία.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης.

Στην είσοδο της έκθεσης τους υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Green Expo, κ. Στέφανος Φανουργάκης και η CEO της Attica Green Expo, κ. Ευδοκία Νικολούζου. Τα στελέχη της Attica Green Expo τους ξενάγησαν στους χώρους της έκθεσης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκθέτες και εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στην έκθεση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης βραβεύτηκαν οι χορηγοί της έκθεσης, εταιρείες και συστήματα ανακύκλωσης που συμμετέχουν ως εκθέτες και δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους φορείς και τους οργανισμούς που τίμησαν με την παροχή της αιγίδας και την υποστήριξη τους, την Attica Green Expo.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι κ.κ. Βασίλης Σπανάκης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3, Τάσος Γαϊτάνης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3, Νίκος Βλαχάκος, Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων, Σπύρος Καρανικόλας, Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΟΑΝ κ. Ευάγγελος Καραμίτσιος, ο Εκτελών χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ- Εντεταλμένος Σύμβουλος, Μέλος Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Μπαλωμένος και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.