Πεμ, 20 Ιουν 2024
Αρχική  > Δήμοι  > Ηλιούπολη

Γιώργος Χατζηδάκης: «Ψίχουλα όσα δίνει η Κυβέρνηση για το ενεργειακό κόστος των δήμων…!»

4/10/2022

Την άμεση λήψη μέτρων σε κεντρικό επίπεδο, για να καταφέρουν οι δήμοι να ανταπεξέλθουν και να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση ζήτησε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, σε συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

 

«Οι έκτακτες επιχορηγήσεις που έχει δώσει μέχρι τώρα η Κυβέρνηση είναι ψίχουλα μπροστά σε όλα όσα αντιμετωπίζουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως η δημοτική του αρχή κατάφερε να αντιμετωπίσει επαρκώς την πανδημική κρίση.

 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα έργα που συνεχίζονται, αλλά και σε αυτά που δρομολογούνται για το επόμενο χρονικό διάστημα, καυτηριάζοντας τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που προκύπτουν.

 

Κάθετος, εξάλλου, ήταν ο Γ. Χατζηδάκης στο ενδεχόμενο αύξησης των ανταποδοτικών τελών, προκειμένου ο Δήμος Ηλιούπολης να καλύψει το επιπλέον βάρος που επωμίζεται από το τέλος ταφής απορριμμάτων και το οποίο υπολογίζεται σε 800.000 ευρώ ετησίως…!

 

«Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε αυξήσεις των δημοτικών τελών, σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους δημότες μας», σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Χατζηδάκη στο παρακάτω link:

 https://www.mixcloud.com/94fm/ο-γιώργος-χατζηδάκης-στον-940-4102022/