Πεμ, 25 Ιουλ 2024
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

Γιώργος Αποστολόπουλος: Aνατριχιαστικές εικόνες ναρκωτικών στην Αθήνα

15/11/2023

Ανατριχιαστικές εικόνες ναρκωτικών στην Αθήνα, φέρνει στο φως ο Γιώργος  Αποστολόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με την παράταξη του Χάρη Δούκα

 

"Η τραγική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι του Αγίου Παυλου-πλατείας βάθης-Αγίου Κωνσταντίνου και Μουσείου-Ιουλιανού συνεχίζεται.
Στην Επιστολή του Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής που επισυνάπτω (διαβαστε ΕΔΩ, αποτυπώνεται η οικτρή πραγματικότητα. Οι φωτογραφίες την επιβεβαιώνουν.
Ναρκωτικά, εγκληματικότητα, πορνεία, στρωματσάδες, βανδαλισμοί και μεταναστευτικό βιάζουν τις γειτονιές. Ντροπιάζουν την Ελλάδα και την Αθήνα.
Λύσεις υπάρχουν και τις έχω θέσει επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας προκειμένου να μεταφερθούν προς της Κυβέρνηση που φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ενώ και ο Δήμος μέχρι σήμερα δεν την πιέζει αρκετά:
Αποκέντρωση των δομών, ένταξη όλων των χρηστών στα προγράμματα απεξάρτησης, δημιουργία χώρων ελεγχόμενης χρήσης σε νοσοκομειακές μονάδες για όσους δεν μπορούν να απεξαρτηθούν, δίωξη-εκρίζωση του εμπορίου και κατόπιν όλων αυτών, απαγόρευση της δημόσιας χρήσης.
Εξάλλου και οι ίδιοι χρήστες σε συνεντεύξεις που έχω πάρει εκφράζουν την άποψη ότι η εγκατάσταση δομών δίπλα στις πιάτσες διευκολύνει το εμπόριο..."