Τρι, 23 Απρ 2024
Αρχική  > Κοινωνία - Υγεία - Πολιτισμός - Περιβάλλον

Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Προάγουμε την Ψυχική Υγεία μέσω του εθελοντισμού

3/4/2024

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας Γιάννης Αρκουμάνης σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ, διοργανώνουν την Παρασκευή 5 Απριλίου από τις 16.00 μ.μ. έως τις 19:00 μ.μ. στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως ( Φλοίσβου) ,  εξωτερική δράση (street event), με τίτλο: «Προάγοντας την Ψυχική Υγεία μέσω του εθελοντισμού- Δράση ευαισθητοποίησης του κοινού».

 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας ( World Health Day)  εορτάζεται  κάθε  χρόνο στις 7 Απριλίου , που είναι ημερομηνία <<γέννησης>> , το 1948 , του  Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)

 

 

 Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στη  πληροφόρηση  του κοινού σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προγράμματα  που προσφέρουν ο Δήμος και η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ , στην ενημέρωση για πιθανή ένταξη σε προγράμματα και στην κατάργηση προκαταλήψεων, στερεοτύπων για την ψυχική υγεία, την αστεγία και τον εθελοντισμό μέσω βιωματικών παιχνιδιών.

 

 

 Καλούμε τους δημότες , τους κατοίκους  αλλά και τους επισκέπτες του Παλαιού Φαλήρου να λάβουν μέρος σε αυτή την πολύτιμη πρωτοβουλία.