Παρ, 21 Ιαν 2022
Αρχική  > Το βήμα του Αιρετού

Δημήτρης Καρύδης : Με ποσοστό 88 τοις εκατό ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, το τεχνικό πρόγραμμα του Δημου Πειραια για το 2021

12/11/2020

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δημου μας, που περιλαμβάνει όλα τα έργα που θα προχωρησουν το 2021,ψηφίστηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία,που άγγιξε το 88%των δυνάμεων των Δημοτικών Παραταξεων που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Μετά από ουσιαστική συζήτηση, προτασεις, συγκλίσεις και συναινέσεις, ενωμένοι προχωράμε μπροστά με την συμβολή τοσο του < Πειραια- Πόλη Πρότυπο> του Νίκου Βλαχακου,όσο και του < Πειραια Για Ολους> του Νίκου Μπελαβιλα.

Καναμε ένα μεγάλο βημα,για να υλοποιήσουμε την δέσμευση,που έχουμε αναλάβει με επικεφαλής τον Δήμαρχο μας Γιάννη Μωραλη απέναντι σε όλους τους πολίτες, να Αλλάξουμε τον Πειραια.

Συνεχιζουμε με δυναμη και σκληρή δουλειά την μεγάλη προσπάθεια, για να κάνουμε τον Πειραια μια ανθρώπινη, βιώσιμη, σύγχρονη και οικονομικά ισχυρή πόλη ,με σεβασμό στο περιβάλλον και ιδιαίτερη φροντίδα για όλες τις γειτονιές και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες.