Δευ, 22 Ιουλ 2024
Αρχική  > Δήμοι  > Σέρρες

Δήμαρχος Σερρών: Κοντά στους ευάλωτους δημότες το Πάσχα - Ανοιχτή η Κοινωνική Κουζίνα το Σάββατο

27/4/2021

Στην ενίσχυση των δράσεων προσφοράς και αλληλεγγύης ιδιαίτερα κατά τις Άγιες ημέρες του Πάσχα προχωρά ο Δήμος Σερρών.

 

Προς την κατεύθυνση αυτή, για πρώτη φορά η Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών θα λειτουργήσει το Μεγάλο Σάββατο, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους δικαιούχους το Αναστάσιμο δείπνο.

 

Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στους χώρους της Κοινωνικής Κουζίνας και συνομίλησε με τους εργαζόμενους παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας,Υγείας και Πολιτισμού Σωτηρίας Πάνου.

 

«Βασικό μας μέλημα είναι να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.

 

Τις εορταστικές ημέρες εντείνουμε τις προσπάθειες μας μέσω των κοινωνικών δομών για να είμαστε ενεργά δίπλα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

 

Εφέτος, για πρώτη φορά η Κοινωνική Κουζίνα θα είναι ανοιχτή και το Μεγάλο Σάββατο και οι εργαζόμενοι θα εργάζονται για να εξυπηρετήσουν όλους τους ωφελούμενους.

 

Ευχαριστώ θερμά τους εργαζομένους για την ανταπόκριση και την αλληλεγγύη που δείχνουν», τόνισε ο κ.Χρυσάφης.

 

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Σερρών ήταν παρών και κατά την παράδοση μίας σημαντικής ποσότητας τροφίμων που συγκέντρωσαν για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας τα μέλη του Aris Serres Club.

 

«Πρόκειται για μία έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης από τους συνδημότες μας, που είναι πολύ ενεργοί στο κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς.

 

Είναι πολύ σημαντικό που, στην προσπάθειά μας να απλώσουμε ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για όσους έχουν ανάγκη, έχουμε στο πλευρό μας πολίτες και ομάδες πολιτών, φορείς και επιχειρήσεις», υπογράμμισε ο κ.Χρυσάφης.