Πεμ, 06 Μαϊ 2021
Αρχική  > Δαίμων...

Στο πεζοδρόμιο μεταφέρεται η κόντρα στην Καλλιθέα για τους εμβολιασμούς εκτός σειράς

2/4/2021

Στο  πεζοδρόμιο μεταφέρεται η διαμάχη για τον εκτός σειράς εμβολιασμό   στελεχών της διοίκησης Κάρναβου. όπως καταγγέλλεται από την Παράταξη του Κώστα Ασκούνη. Στέλεχος της διοίκησης Κάρναβου επιτέθηκε την ημέρα της Εθνικής Επετείου στην Πλατεία  Κύπρου και προπηλάκισε τον Γιάννη Εμιρζά ,Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης Προοπτική Ζωής του Κώστα Ασκούνη.


 Διαβάστε την ανακοίνωση


Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, 31/03/2021, σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδίκασε την απρόκλητη λεκτική επίθεση, κι όχι μόνο, κατά του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Εμιρζά από στέλεχος της Διοίκησης Κάρναβου την ημέρα της Εθνικής Επετείου στην πλατεία Κύπρου. Με αγενή τρόπο, την ίδια ημέρα, απευθύνθηκε και στον κ. Ψαλιδόπουλο όπως ο ίδιος κατήγγειλε.

 

Τα γεγονότα συνδέονται ευθέως με τις καταγγελίες που έκανε η παράταξή μας για τους εκτός σειράς εμβολιασμούς στελεχών της Διοίκησης Κάρναβου. Την απάντηση στις καταγγελίες μας επιχείρησαν να την δώσουν στο πεζοδρόμιο και όχι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί υπάρχει αφωνία.

 

Η απαράδεκτη κι έξω από κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας ενέργεια του εν λόγω στελέχους δεν έχει θέση στον Δημοκρατικό Δήμο της Καλλιθέας. Φαίνεται όμως να έχει θέση στην κουλτούρα του Δημάρχου. Στην ομιλία του, όχι μόνο αρνήθηκε να καταδικάσει την ακραία συμπεριφορά του στελέχους του, αλλά επιχείρησε να δυναμιτίσει το κλίμα στην αρχή της συζήτησης.

 

Είναι προφανές ότι προπηλακισμοί και απειλές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ασκούμε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας της κριτικής και του ελέγχου. Δεν θα μας φιμώσετε. Η Δημοκρατία θα δώσει την λύση.