Πεμ, 06 Μαϊ 2021
Αρχική  > Δαίμων...

Καβάκος και Ζαννή...

27/3/2021

Με ενοχλεί πολύ η ανωνυμία του κόσμου των social media. Δεν αντέχω τα τρολ και αυτή την δήθεν μάχη στο διαδίκτυο, που είναι ψεύτικη και καθόλου δεν εκπροσωπεί την κοινωνία.

Ενοχλούμαι δε σε τέτοιο βαθμό που πηγαίνω και απαντώ επώνυμα ακόμα και σε τρολ ...

Ενοχλήθηκα παρά πολύ με την επίθεση κατά του Λεωνίδα Καβάκου. Πρόκειται για τον καλύτερο βιολιστή του κόσμου αυτή τη στιγμή και προσωπικά μόνο αισθήματα υπερηφάνειας εχώ γι αυτόν τον άνθρωπο που δούλεψε απο παιδί τόσο σκληρά και έφτασε τόσο ψηλά.

Κατηγορήθηκε λίγο ως πολύ ως εκφραστής της μπουρζουαζίας επειδή έπαιξε στο Προεδρικό Μέγαρο για τους υψηλούς προσκεκλημένους.

 

Με ενόχλησε αφόρητα η ταυτόχρονη κριτική στον κ. Καβάκο και στην κ. Ζαννή.

Δεν με ενδιαφέρει ειλικρινά να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση πάνω στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια.

Η κ. Ζαννή όμως δεν ήταν καλή. Μπορεί να έφταιγε η μέρα, να έφταιγε το κρύο, να έφταιγε το τρακ, όμως η απόδοση του Εθνικού Ύμνου δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

 

Και που το ξέρεις εσύ θα μου πει κάποιος είσαι ειδικός σε αυτό;

Όχι πέρα από την ενασχόληση μου με τη μουσική από τα 10 μου, καμία ειδικότητα στο λυρικό τραγούδι δεν έχω.

Έχει όμως η κόρη μου που ασχολείται από τα πέντε της χρόνια και κατάφερε το καλοκαίρι του 2018 να γυρίσει από τη Νότιο Αφρική με δύο χρυσά μετάλλια από την Ολυμπιάδα χωρωδιών.

Έχει ένας ολοκληρος κύκλος χωρωδών και δασκάλων που παρακολουθώ, οι οποίοι έχουν μείνει κάγκελο κυριολεκτικά από την λάθος ερμηνεία της κ. Ζαννή.

 

Την ίδια στιγμή έχεις και ένα σωρό media που παίρνουν γραμμή από την κυβέρνηση που σε μια προσπάθεια να απαντήσουν στον κόσμο των social media μας γέμισαν με τίτλους "Μάγεψε την υφήλιο η Ζαννή".

Αφήστε την πλάκα επιτέλους βρε παιδιά ...

  

Νίκος Βοσδογάνης