Παρ, 23 Φεβ 2024
Αρχική  > Δήμοι

Αυτοδιοίκηση Ανοιχτών Οριζόντων - Διακήρυξη Ανδρέα Ευθυμίου* για τις εκλογές στην ΠΕΔΑ

8/2/2024

* Επικεφαλής του Αυτοδιοικητικού Κινήματος στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής  και υποψήφιος Πρόεδρος, Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

 

 

Σε μία εποχή όπου η αναβάθμιση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να μπορούν οι Δήμοι να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν τα καίρια  προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες της Αττικής, το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» διεκδικεί την ψήφο των αιρετών της Αυτοδιοίκησης στην Αττική.

 

            Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, Επικεφαλής του Αυτοδιοικητικού Κινήματος της ΠΕΔ Αττικής και υποψήφιος Πρόεδρος, θέτει υποψηφιότητα δηλώνοντας καθαρά ότι ήρθε πλέον η ώρα να αντιμετωπιστούν όλα τα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίσουν οι Δήμοι της Αττικής και που παραμένουν άλυτα, με το Κεντρικό Κράτος να λειτουργεί αποσπασματικά, χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό. Θέτοντας τον εαυτό του και την πολύτιμη πείρα του στη διάθεση των αιρετών τη Αττικής, μετά από τις τέσσερις συνεχείς επιτυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις και την ευρεία αποδοχή του έργου του από το σύνολο των πολιτών του Δήμου του, ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης από τους συναδέλφους του στην Αττική, παρουσιάζοντας στη διακήρυξη του Αυτοδιοικητικού Κινήματος μία σειρά από σημαντικές διεκδικήσεις και απαιτήσεις, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα μέλλον για την Αυτοδιοίκηση που θα στηρίζεται στο πρόγραμμα, στη σταθερότητα και κυρίως στην πίστη ότι η ΠΕΔ Αττικής μπορεί να γίνει το ισχυρό εκείνο αυτοδιοικητικό όργανο που θα φέρει την αναβάθμιση στη ζωή του συνόλου των πολιτών της Αττικής.

 

            Ο Επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» και υποψήφιος Πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Ανδρέας Ευθυμίου, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Μέσα από τις ισχυρές διεκδικήσεις και τον προγραμματισμό μας που καλύπτει το σύνολο των αναγκών των Δήμων της Αττικής, επιδιώκουμε μία σύγχρονη, λειτουργική, δημιουργική, αυτόνομη και πρωτοπόρα Αυτοδιοίκηση που θα αποτελεί εγγύηση και θα συντελεί στην εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας των Δήμων, με έργο και καινοτόμες υπηρεσίες για τους πολίτες. Η παράταξή μας, αποτελείται από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, έργο και κυρίως πίστη στην αυτοδιοίκηση. Με σεβασμό στο ρόλο και στο θεσμό που υπηρετούμε, επιδιώκουμε μία νέα πορεία δημιουργίας για ένα καλύτερο μέλλον. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη γι αυτό το μέλλον, καλούμε τους συναδέλφους μας να μας δώσουν εντολή με την ψήφο τους, να αγωνιστούμε για μία αυτοδιοίκηση ισχυρή, σύγχρονη και ανθρώπινη, στην υπηρεσία των πολιτών».

 

Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας ΕΔΩ