Τρι, 28 Ιαν 2020
Αρχική  > Δήμοι

Τριγμοί στην παράταξη Γερουλάνου

20/9/2019

Με ανάρτησή του στο  facebook  ο Δημοτικός  Σύμβουλος Αθηναίων    Γιώργος Αποστολόπουλος ο οποίος  εξελέγη με την παράταξη του Παύλου Γερουλάνου διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους δεν ανέλαβε κάποια θέση ευθύνης στο Δήμο Αθηναίων.

Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook

Επειδή τις τελευταίες ημέρες πολλοί φίλοι με ρωτούν για ποιόν λόγο δεν ανέλαβα κάποια θέση στο Δήμο Αθηναίων, υποχρεούμαι να διευκρινίσω ότι αρνήθηκα τη θέση που μου προτάθηκε καθώς δεν ανταποκρινόταν στον αγώνα που δίνω όλα αυτά τα χρόνια για την Αθήνα, στερώντας μου την ίδια στιγμή δυνατότητες να προσφέρω περισσότερα.

Με τη δική σας υποστήριξη, κατάφερα να εκλεγώ τρεις συνεχόμενες φορές Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων και μάλιστα στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου, να γίνω δύο φορές Αντιδήμαρχος, να αναλάβω καθήκοντα Δημάρχου Αθηναίων ως πρώτος στη σειρά εκλεγμένος, να αναδειχθώ τρίτος επιλαχών Βουλευτής Α΄ Αθήνας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Η ιστορία του κοινού μας αγώνα, η πίστη στα ιδανικά μίας νέας πολιτικής φιλοσοφίας, η πολιτική μου αξιοπρέπεια και η αγάπη σας που ξεπερνάει κάθε εμπόδιο, μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω.

Και θα συνεχίσω!