Σαβ, 15 Αυγ 2020
Αρχική  > Δήμοι  > Κορυδαλλός

Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Κορυδαλλού

19/12/2018

Ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού,υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του 2018 σε»Μια Πόλη φωτεινή- Μια πόλη γιορτινή», από την Κυριακή 16 έως την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο. 
«Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες χαράς, ελπίδας και ανθρωπιάς.

Με πλούσιες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη, στο κέντρο και της γειτονιάς, γιορτάζουμε και μοιραζόμαστε το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της αγάπης. Ο Κορυδαλλός φορά το πιο λαμπερό του χαμόγελο και περιμένει τα παιδιά και τους γονείς τους να διασκεδάσουν, να παίξουν, να χαρούν», αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. 
Για δύο εβδομάδες, το πνεύμα των Χριστουγέννων θα επισκεφθεί όλες τις γωνίες της πόλης με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, happenings και εκδηλώσεις σε όλα τα κεντρικά σημεία, τις πλατείες, το Πνευματικό κέντρο και το Δημαρχείο. Επίσης, από το Σάββατο 22.12.2018 έως τη Δευτέρα 31.12.2018 στην Πλατεία Ελευθερίας έρχεται η μαγική χιονόμπαλα «BigChrismas Snowball»  καλώντας στα πιο μαγικά Χριστούγεννα. 

 

Τέλος και αυτή τη χρονιά, ο δημοτικός κινηματογράφος Σινέ Παράδεισος (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα 4), θα φιλοξενήσει το πνεύμα και τη μαγεία των Χριστουγέννων: Από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου στις 3 αίθουσες και στους δύο ορόφους του αγαπημένου κινηματοθεάτρου θα φιλοξενηθεί το «CHRISTMASHOUSE» με προβολές αγαπημένων χριστουγεννιάτικων ταινιών για μικρούς και μεγάλους, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις μαγείας και παραστάσεις Καραγκιόζη, ομαδικά παιχνίδια και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης,facepainting και πολλά happenings με ελεύθερη είσοδο.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.korydallos.gr και www.oapkorydallos.gr.