Παρ, 30 Σεπ 2022
Αρχική  > Περιφέρειες

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τη Δήμαρχο Πεντέλης Δ. Κεχαγιά για ζητήματα υποδομών στον Δήμο Πεντέλης

8/8/2022
Οι δυνατότητες χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής κρίσιμων έργων υποδομής, ενεργειακών και οδικών παρεμβάσεων στον Δήμο Πεντέλης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συνάντησης του Γιώργου Πατούλη με τη Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, με αφορμή τις ευχαριστίες της Δημάρχου για την συνδρομή της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση της πρόσφατης φωτιάς στην περιοχή της Πεντέλης, εξέφρασε ακόμη μια φορά την πεποίθηση ότι η πρόληψη και ευαισθητοποίηση των πολιτών είναι το «ισχυρό όπλο» για την αντιμετώπιση τέτοιων γεγονότων και πρόσθεσε πως η Περιφέρεια θα συνεχίσει να συνεπικουρεί το έργο πυροσβεστών, Δήμων και Πολιτείας, όποτε χρειάζεται.

Η κα Κεχαγιά κατά την συζήτηση, έθεσε στον Περιφερειάρχη Αττικής σημαντικά ζητήματα για το Δήμο, ζητώντας την στήριξη της Περιφέρειας, για την ενεργειακή αναβάθμιση των κλειστών γυμναστηρίων που διαθέτουν σχολεία της περιοχής, την λειτουργία παιδικού σταθμού στην Πεντέλη και την δημιουργία Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια. Παράλληλα, η κα Κεχαγιά αναφέρθηκε στην ανάπλαση του γηπέδου της Νέας Πεντέλης με την προοπτική να λειτουργήσει στην ευρύτερη έκταση Πάρκο Αναψυχής.