Σαβ, 22 Ιουν 2024
Αρχική  > Περιφέρειες

Συνάντηση Εργασίας για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

21/5/2024

Η 2η Συνάντηση Εργασίας για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιείται το διήμερο 22 και 23 Μαΐου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη – Νέο Συνεδριακό Κέντρο ΠΚΜ).

Πρόκειται για το δεύτερο εργαστήριο για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό, που οργανώνεται στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος REGINA-MSP, στο οποίο συμμετέχει το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με περιοχή μελέτης την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η 2η Συνάντηση Εργασίας, που οργανώνεται από το ΑΠΘ, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Χωρικού Σχεδιασμού.

 

Χαιρετισμό στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Στάθης Αβραμίδης, ενώ για ζητήματα που αφορούν τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό θα τοποθετηθούν η επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος REGINA-MSP, επίκουρη καθηγήτρια Χωροταξικού Σχεδιασμού Μαριλένα Παπαγεωργίου, και εκπρόσωποι εμπλεκόμενων φορέων.