Σαβ, 30 Σεπ 2023
Αρχική  > Περιφέρειες

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Β. Γιαννόπουλου με νέο Διοικητή ΣΕΤΤΗΛ

12/8/2022

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022, ο νέος Διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ, Συνταγματάρχης Τεχνικού Παρασκευάς Κατσιλίδης, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Γιαννόπουλος τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ήταν και θα συνεχίσουν να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία με τη Διοίκηση της ΣΕΤΤΗΛ, για θέματα που αφορούν στην Ηλεία και τους πολίτες της, αλλά και για τη διατήρηση του Στρατοπέδου στην περιοχή, αναγνωρίζοντας το σημαντικό του ρόλο στην εκπαίδευση των νέων στρατιωτών.

Θέση και πρόθεση την οποία επανεπιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Κατσιλίδης, έχοντας μάλιστα ενημερωθεί από τον προκάτοχό του για το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας, όταν χρειάστηκε, και μάλιστα υπό δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών τόσο του καλοκαιριού του 2020 όσο και του 2021.