Πεμ, 09 Φεβ 2023
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

Συλλυπητήρια μήνυματα της ΚΕΔΕ και δημάρχων για την απώλεια του Νίκου Ταμπακίδη

23/1/2023
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αγίων Αναργύρων Νίκου Ταμπακίδη.
Ο Νίκος Ταμπακίδης, φυσικός στο επάγγελμα, διετέλεσε Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων για δύο τετραετίες ενώ υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με συνέπεια και από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
 


Η Ένωση Δημάρχων της Αττικής με ανακοίνωσή της αναφέρει:

Χάθηκε ένας αγαπημένος φίλος, ένας εξαίρετος αυτοδιοικητικός, ένας σπάνιος άνθρωπος.
Ο Νίκος Ταμπακίδης, επί σειρά ετών δήμαρχος Αγ. Αναργύρων και περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με πλούσιο έργο και κοινωνική προσφορά από όσες θέσεις ευθύνης υπηρέτησε με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, δεν είναι πια κοντά μας.

Δραστήριος, πολυγραφότατος με θέσεις και προτάσεις συνέβαλλε στην αναβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οποία υπεραγαπούσε.

Η Ένωση Δημάρχων της Αττικής σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ.Α. είχαν τιμή να βραβεύσουν τον Νίκο Ταμπακίδη στα πρόσφατα Βραβεία Αυτοδιοίκησης σαν προσωπικότητα που προσέφερε σημαντικό έργο στην Κοινωνία.

Είναι σίγουρο ότι άνθρωποι με το ήθος και την ποιότητα του Νίκου Ταμπακίδη σπανίζουν στην εποχή μας.
Ως εκ τούτο το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.
Για την όμορφη οικογένειά του, για την μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια, για την Κοινωνία ολόκληρη.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής σε έκτακτη συνεδρίασή του, εκφράζει με ψήφισμα τη βαθιά οδύνη για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και συνοδοιπόρου, εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του και θα παραστεί σύσσωμο στην νεκρώσιμη ακολουθία.

Συλλυπητήρια από τον δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Στ. Τσίρμπα

Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ταμπακίδης.
Ο δήμαρχος, που επι σειρά ετών , ανέδειξε τους Αγίους Αναργύρους, με έργα και δράσεις που απολαμβάνουμε ως πολίτες μέχρι και σήμερα.
Οραματιστής και καινοτόμος αναβάθμισε την πόλη σε όλα τα επίπεδα, αποδεικνύοντας ότι όλα είναι εφικτά όταν υπάρχει όραμα , σχέδιο και επιμονή.
Η αυτοδιοικητική του πορεία αποτελεί έμπνευση για εμάς, τη νεότερη γενιά, να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του και θα τον θυμόμαστε για πάντα, με αγάπη και σεβασμό.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.