Σαβ, 25 Μαϊ 2024
Αρχική  > Προσλήψεις - Εργασιακά

Στους δρόμους οι δανειολήπτες σε Ελβετικό φράγκο την Τρίτη 4 Απριλίου

30/3/2023

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Επιτροπές Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου .

Το επόμενο βήμα είναι όπως θα διαβάσετε στο δελτίο τύπου η παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 10.00 κάτω από το Υπουργείο στη Νίκης 5-7. 

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους: 

Μετά και την τελευταία άρνηση του κ. Σταϊκούρα να μας δεχθεί και να συνομιλήσει μαζί μας, αποφασίσαμε το νέο αγωνιστικό ραντεβού μας να είναι την Τρίτη 4 Απριλίου ώρα 10.00 κάτω από το υπουργείο Νίκης 5-7.

Υπενθυμίζουμε, ότι από τον Ιούλιο έχουμε ζητήσει συνάντηση μαζί του με πάνω από 5 πρωτοκολλημένες επιστολές, με τελευταία  στις 28.2.2033

Προφανώς ο κ. Σταϊκούρας είναι πολύ απασχολημένος με τις τράπεζες και την μεγάλη κερδοφορία τους – όπως ο ίδιος ανακοίνωσε – προσπαθώντας να την κάνει ακόμη μεγαλύτερη ή είναι προσανατολισμένος σε κουρέματα δανείων έως και 95% σε λίγους και εκλεκτούς.

Για εμάς τις 70 χιλιάδες δανειολήπτες ο κ. Σταϊκούρας δεν έχει χρόνο, αλλά μπορεί και δίνει γη και ύδωρ σε τράπεζες και funds, στοχοποιώντας ανελέητα τους δανειολήπτες σε ρήτρα ελβετικού, καταβάλλοντας τεράστια ανιστόρητη δημοσιονομική προπαγάνδα και προβοκάτσια σε βάρους τους, μονόπλευρα όπου βρεθεί.

Για εμάς που πληρώνουμε 3 φορές παραπάνω αυτά που δανειστήκαμε, και χάνουμε τα σπίτια μας, ο κ. Σταϊκούρας δεν έχει τίποτα να προτείνει και δεν επιτρέπει τίποτα να συζητηθεί στη Βουλή.

Αποσιωπούν τεχνηέντως πως, ποτέ δεν δανειστήκαμε σε ελβετικό φράγκο, ποτέ οι τράπεζες δεν ελέγχθηκαν και μέχρι σήμερα επιχειρούν μέσω πολλών διαύλων να «σωπάσουν όσοι μιλούν για τα δάνεια αυτά», και να είναι μια «μειονότητα οι πάνω από 280.000  εμπλεκόμενοι στα δάνεια αυτά πολίτες». Πολίτες Β΄ κατηγορίας, «μιάσματα της κοινωνίας», ΚΑΙ τους αρμόζει ο πλειστηριασμός και ο θάνατος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, όχι άλλο εμπαιγμό και τηλεοπτική εικονική θετική πραγματικότητα. Κάντε πράξη την δυνατότητα στη Βουλή, νομοθετήστε, δώστε λύση.

Να σπάσουμε την ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ και ΟΛΟΙ μαζί να του το θυμίσουμε :

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ

Δεν ζητάμε κ. Σταϊκούρα να μας κουρέψετε και εμάς τα δάνεια κατά 95%. Απαιτούμε να γίνουν τα δάνεια μας διαχειρίσημα.

Εμείς το απαιτούμε ως πολίτες και εσείς να το πράξετε μέσα στη Βουλή.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ    ΩΡΑ 10.00 π.μ. ΝΙΚΗΣ 5-7 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Τώρα!