Δευ, 18 Νοε 2019
Αρχική  > Το βήμα του Αιρετού

Σπύρος Κουρούκλης* στον ΑΙΡΕΤΟ: Το μέλλον του Κέντρου της Καλλιθέας είναι στην κρίση σας

23/5/2019

 *υποψήφιος Κοιν. Σύμβουλος Κέντρου Καλλιθέας, με τον συνδυασμό Προοπτική Ζωής του Κώστα Ασκούνη

 

Καλλιθεάτη και Καλλιθεάτισα

Την απερχόμενη Δημαρχία τη γνωρίσατε. Oι προηγούμενες 3 συναπτές Δημαρχίες δεν είναι μακρινό παρελθόν. Ήρθε η ώρα να κρίνετε και να συγκρίνετε. Να θυμηθείτε υποσχέσεις και να αξιολογήσετε πεπραγμένα.

 Ήρθε η δική σας ώρα. Εσείς αποφασίζετε!

Το μέλλον της πόλης είναι το μέλλον μας. Η δική σας ψήφος μπορεί να δώσει προοπτική ζωής, ανάπτυξης και πολιτισμού στην Καλλιθέα.

 Φίλε και φίλη του Κέντρου

 Δεν θέλει συζήτηση ότι η άλλοτε ακμάζουσα περιοχή της Καλλιθέας απαιτεί άμεσα αποτελεσματική αναζωογόνηση. Τα αυτονόητα στις σύγχρονες πόλεις είναι ζητούμενα στην Καλλιθέα του σήμερα: Ικανοποιητική δημόσια καθαριότητα, επαρκής φωτισμός στους δρόμους, τα πάρκα και τις πλατείες, αίσθηση ασφάλειας όλο το 24ωρο.

Πόσες τετραετίες χρειάζεται ο Δήμος για να ολοκληρώσει την ανακαίνιση ενός τριώροφου κτιρίου, όπως το Κόκκινο Σχολείο - Περικλέους και Μεταμορφώσεως;

Γιατί ο επισκέπτης στο δοκιμαζόμενο Εμπορικό Κέντρο της πόλης ταλαιπωρείται βάναυσα για μια νόμιμη θέση στάθμευσης, όταν το οικόπεδο που αγοράστηκε από το ΙΚΑ παραμένει προκλητικά ανενεργό ενώ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 400 αυτοκίνητα ημερησίως;

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!