Τετ, 24 Ιουλ 2024
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

Σ. Αγνάντης, δήμαρχος Φαρκαδόνας: Από τα Τρίκαλα μέχρι την Λάρισα βλέπεις μια «θάλασσα» – «Από τα 18 χωριά του Δήμου, τα 15 έχουν πλημμυρίσει»

8/9/2023

«Η σημερινή μέρα είναι εξίσου δύσκολη. Είναι μια κατάσταση που δεν περιγράφεται. Ζητάμε άμεσα βοήθεια και στήριξη και από την πολιτεία και από τους αρμόδιους να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε εδώ», είπε στη ΕΡΤ ο Δήμαρχος της Φαρκαδόνας στη Θεσσαλία.

«Από τα 18 χωριά που έχει ο Δήμος μας, τα 15 έχουν πλημμυρίσει. Αυτή την στιγμή στην Φαρκαδόνα η στάθμη, είναι πάνω από τρία μέτρα και σε μερικά σημεία και 4 μέτρα», τόνισε.

Όσο για αγνοούμενους, αυτή τη στιγμή, όπως ανέφερε δεν υπάρχουν, εγκλωβισμένοι ωστόσο, είναι αρκετοί και αυτή τη στιγμή ακόμη κάνουν προσπάθειες άνθρωποι να βγουν από τα σπίτια τους.

Τόνισε πως πρέπει αυτή τη στιγμή «να βγει ο κόσμος από τα οικόπεδα, τα σπίτια, ότι μπορούμε να βγάλουμε έξω από τα σπίτια, να σώσουμε τον κόσμο. Από κει και πέρα είναι ένα άλλο κομμάτι. Αυτή τη στιγμή είναι αυτό το πρόβλημα».

Έκλεισε λέγοντας ότι: «Από την πόλη των Τρικάλων μέχρι στα σύνορα της Λάρισας βλέπεις μια θάλασσα, δεν βλέπεις τίποτα άλλο».

 

ertnews.gr