Τρι, 28 Μαρ 2023
Αρχική  > Δήμοι

Ραγδαίες εξελίξεις στον δήμο Πεντέλης - Ανεξαρτητοποιήθηκε η Νατάσα Κοσμοπούλου

2/2/2023

Πηγή: thessi.gr

 

Εννέα μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές και οι εξελίξεις στον δήμο Πεντέλης είναι ραγδαίες. Η μέχρι πριν από λίγες ημέρες αντιδήμαρχος του δήμου Πεντέλης Νατάσα Κοσμοπούλου, με επιστολή της, που απευθύνεται στους δημότες, κάνει γνωσή την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη που συμπορεύεται από την ίδρυσή της "Συμπολιτεία", ασκώντας μάλιστα σκληρή κριτική στο πρόσωπο της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά. 

Η κ. Κοσμοπούλου αναφέρει στην επιστολή της ότι θα παμείνει ενεργή ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, και θα είναι παρούσα στην πρώτη γραμμή ευθύνης, όπως το έχει κάνει μέχρι σήμερα, με σύμμαχο κάθε ενεργό πολίτη.

Να σημειώσουμε ότι η Νατάσα Κοσμοπούλου, δικηγόρος, από τη θέση της δημοτικής συμβούλου, όταν το 2010 έγινε η συνένωση των τριών δήμων, ήταν αυτή που σήκωσε το βάρος της αντιπ

ολίτευσης, σχεδόν μόνη της, με τις αντιπαραθέσεις με τον τότε δήμαρχο και την τότε πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να έχουν μείνει στην ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Θ" και του thessi.gr, η κ. Κοσμοπούλου, είναι σε επαφές με σημαντικούς τοπικούς παράγοντες, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα κίνηση που θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης: