Τετ, 25 Μαϊ 2022
Αρχική  > Δαίμων...

Πρώτη η Φώφη Γεννηματά στις φανερές δημοσκοπήσεις

5/10/2021

 Με δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις, χωρίς καν όνομα εταιρείας, προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν ως πρώτο τον Νίκο Ανδρουλάκη στη μάχη για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Είναι προφανές ότι επιδιώκουν  να διαμορφώσουν κλίμα νίκης  που δεν υπάρχει,  όμως αυτά που μετρούν είναι η επαφή με τον κόσμο και οι δημοσκοπήσεις από επίσημες και σοβαρές εταιρείες . Για παράδειγμα η MRB στις εξαμηνιαίες τάσεις, έβγαλε καθαρά πρώτη τη Φώφη Γεννηματά, με δεύτερο τον Ανδρέα Λοβέρδο και τρίτο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η πρόεδρος  του  Κινήματος Αλλαγής, συγκεντρώνει στο σύνολο του εκλογικού σώματος ποσοστό 29%, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος και  ο Νίκος Ανδρουλάκης, συγκεντρώνουν ποσοστό 20% και 12,7% αντίστοιχα.

Στους ψηφοφόρους  του ΚΙΝΑΛ (του 2019),  η Φώφη Γεννηματά συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 50% (56,7%), ο  Ανδρέας Λοβέρδος 24,3% και ο Νίκος Ανδρουλάκης 15.9%.

Η Φώφη Γεννηματά συνεχίζει την επαφή με τον κόσμο και  βρέθηκε στο Ίλιον σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην οποία συμμετείχε και  ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Ζενέτος