Παρ, 23 Φεβ 2024
Αρχική  > Κοινωνία - Υγεία - Πολιτισμός - Περιβάλλον

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δεκεμβρίου στο Δήμο Ιλίου

29/11/2023

Με μήνυμά του προς τους Δημότες του Ιλίου ο Νίκος Ζενέτος ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων :

 

Άλλη µία χρονιά η πόλη µας φορά τα γιορτινά της και µε ένα εορταστικό σκηνικό είναι έτοιμη να υποδεχθεί όλους εσάς στη φιλόξενη αγκαλιά της.

 

Ο ∆ήµος µας πλαισιώνει το γιορτινό κλίμα µε εκδηλώσεις και λαμπερές πινελιές για μικρούς και μεγάλους, ώστε το Ίλιον να αποτελέσει, ακόμα µια φορά, τόπο έλξης για τους επισκέπτες.

 

Στο πρόγραµµα εκδηλώσεων που έχουμε ετοιμάσει , σχεδιασμένο να προσφέρει μαγικές στιγμές σε όλους και όλες τις ηλικίες, περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και πολλά δρώμενα.

 

Τη λάμψη των Χριστουγέννων θα φωτίσει το δέντρο της Πόλης µας, µε τη φωταγώγηση και τη μεγάλη γιορτή, µε το εκρηκτικό σχήμα Stavento και την Ήβη Αδάµου, να σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Με την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό, οι διοργανώσεις µας πραγματοποιούνται πάντοτε µε ελεύθερη είσοδο και σας προσκαλούμε αυτά τα Χριστούγεννα στη λαμπερή µας πόλη, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα µε την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ