Πεμ, 25 Ιουλ 2024
Αρχική  > Περιφέρειες

Πέτρος Τατούλης από Γορτυνία: Εγγυώμαστε μια ισχυρή Πελοπόννησο για την επόμενη πενταετία

21/9/2023

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης πραγματοποίησε περιοδεία στη Γορτυνία την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023. Συγκεκριμένα βρέθηκε με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στη Νυμφασία, στη Βυτίνα, στα Λαγκάδια, στο Λευκοχώρι, στο Σταυροδρόμι, στη Δόξα, στο Καλλιάνι, στο Βυζίκι, στα Τρόπαια, στο Περδικονέρι, στο Σπάθαρι, στο Βούτσι, στο  Βιδιάκι, στο Μοναστηράκι, στη Δήμητρα, στην Κοντοβάζαινα, στο Καρδαρίτσι, στο Βελημάχι και στους Παραλογγούς.

 

 

Ο κ. Τατούλης έγινε δεκτός με θέρμη από τον κόσμο και συνομίλησε με τους Αρκάδες  που συνάντησε στη Γορτυνία που τον γνωρίζουν με το μικρό του όνομα «Πέτρος»

.

 

Ο Πέτρος Τατούλης επανέλαβε την πολιτική που θα ακολουθήσει την επόμενη ημέρα, έχοντας στο μυαλό του την Αρκαδία και την Πελοπόννησο.

 

 

«Πρέπει επιτέλους να ολοκληρωθεί η εθνική οδός Βυτίνας - Αρχαίας Ολυμπίας με παράκαμψη των Λαγκαδίων , να αξιοποιηθεί η λίμνη του Λάδωνα, η παράκαμψη της Δημητσάνας με την Περιφερειακή οδό και να αντικατασταθεί η στενή γέφυρα Ερυμάνθου (σύνορα Αρκαδίας-Ηλείας)».

 

 

«Η δικιά μας πολιτική θέση είναι ξεκάθαρη, χωρίς μεγάλα λόγια και ανούσιες θεωρητικολογίες: Να εγγυηθούμε μια Ισχυρή Πελοπόννησο για την επόμενη πενταετία. Η δέσμευση μας συνοψίζεται στο τρίπτυχο «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια». Όλα τα κρίσιμα επιμέρους θέματα όπως η αξιοποίηση των υδάτινων πόρων, η αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, η κυκλική οικονομία, η ενίσχυση της καινοτομίας και η ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών, η εξωστρέφεια των παραγωγών μας, η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, η κοινωνική προστασία και η υγεία, έχουν ήδη κοστολογηθεί και επεξεργαστεί σε επίπεδο εφαρμογής.

 

«Έχουμε σχεδιάσει ένα ολιστικό σχέδιο προκειμένου να χτυπήσουμε στη ρίζα τους τα κοινωνικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την Πελοπόννησο, ενισχύοντας τον θεσμό της οικογένειας, των παιδιών, την αντιμετώπιση της ερήμωσης και της υπογεννητικότητας, βοηθώντας ουσιαστικά συνανθρώπους μας με αναπηρία να απολαμβάνουν την κοινωνική φροντίδα, δημιουργώντας δομές κοντά στους πολίτες», υποστήριξε ο κ. Τατούλης.