Τετ, 24 Ιουλ 2024
Αρχική  > Περιφέρειες

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα των Αρριανών στην ΠΕ Ροδόπης

16/5/2024

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας 13/05 η γέφυρα των Αρριανών, στον ομώνυμο Δήμο της ΠΕ Ροδόπης. Η παράδοση της γέφυρας έγινε παρόντος του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλου Τοψίδη και του Δημάρχου Αρριανών Χουσεϊν Ερδέμ.

Το συγκεκριμένο έργο είχε ενταχθεί σε χρηματοδότηση από την προηγούμενη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και για το λόγο αυτό προσεκλήθη και συμμετείχε στην τελετή παράδοσης και ο τέως Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Η ολοκλήρωση της γέφυρας και η παράδοσή της προς χρήση στους πολίτες του Δήμου Αρριανών, συντελεί στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της ΠΕ Ροδόπης, σχολίασε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος εν συνεχεία επισκέφθηκε συνοδεία του Δημάρχου και άλλα σημεία του οδικού δικτύου, όπου δρομολογούνται παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Νωρίτερα από την τελετή έγινε σύσκεψη στην έδρα του Δήμου Αρριανών στη Φιλλύρα, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Αρριάνων και στα οποία δύναται να συνδράμει η Περιφέρεια ΑΜΘ, εφόσον βέβαια συνταχθούν οι σχετικές μελέτες και πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Στο κλιμάκιο που επισκέφθηκε το Δήμο Αρριανών με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, συμμετείχαν επίσης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Νίκος Ευκαρπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Κτηνοτροφίας Ριτβάν Χατζή Μεμέτ, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Ψηφιακής Μετάβασης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Γης Ριτβάν Μολλά Ισά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αχμέτ Οσμάν Πεχλιβάν καθώς και ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Βασίλης Μαυρίδης.

Επίσης, στην τελετή παράδοσης της γέφυρας συμμετείχε και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ροδόπης Χρύσα Τσιλιγγίρη ως επικεφαλής κλιμακίου υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και οι ανάδοχοι του έργου.