Πεμ, 21 Ιαν 2021
Αρχική  > Δαίμων...

Ο δήμαρχος Αμβέρσας έδωσε συνέντευξη με το ....εσώρουχό του [Βίντεο]

7/1/2021

Απίστευτο περιστατικό στο Βέλγιο με το δήμαρχο της Αμβέρσας να βγαίνει σε συνέντευξη χωρίς να φορά παντελόνι και τους παρουσιαστές να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

 O Μπαρτ ντι Γουίβερ που εκτός από δήμαρχος Αμβέρσας είναι και επικεφαλής του δεξιού αυτονομιστικού κόμματος New Flemish Alliance (NVA) η συνέντευξη γινόταν μέσω βιντεοκλήσης με την εικόνα να μεταδίδεται ζωντανά και όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που ο δήμαρχος γύρισε την κάμερα του κινητού του από όπου μιλούσε με αποτέλεσμα να φανεί από τον καθρέφτη που βρισκόταν πίσω του πως εκτός από το πουκάμισο φορούσε μόνο το εσώρουχό του.

 «Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο όμως κάτω από αυτό να υποθέσω ότι φοράτε μόνο το εσώρουχό σας», ανέφερε η παρουσιάστρια Κιμ Ντεμπρί.

«Πως το κατάλαβες αυτό», αναρωτήθηκε ο Μπαρτ ντι Γουίβερ ο οποιός το αντιλήφθηκε αμέσως αναφέροντας πως «το κατάλαβες γιατί κάθομαι μπροστά από έναν καθρέφτη. Η χρονιά ξεκινά με μια ιδιαίτερα ντροπιαστική στιγμή”, πρόσθεσε με την Ντεμπρί και τον συμπαρουσιαστή της να ξεσπούν σε γέλια.

πηγή

Δείτε το απίστευτο περιστατικό στο παρακάτω βίντεο:

 

πηγή