Κυρ, 21 Ιουλ 2024
Αρχική  > Περιφέρειες

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η φροντίδα για τα μέλη της οικογένειας της Περιφέρειάς μας είναι αυτονόητη»

24/5/2024

Στην έγκριση του κατασκηνωτικού προγράμματος για τα παιδιά των υπαλλήλων, συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, προχώρησε με απόφασή της η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο των δράσεων ενίσχυσης των παροχών και των διευκολύνσεων προς το προσωπικό της.

 

«Οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής είναι τα μέλη της μεγάλης οικογένειάς μας και η φροντίδα μας για αυτήν είναι αυτονόητη» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: «Η διασφάλιση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος και ο σεβασμός προς τις ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους, είναι βασική αρχή της διοίκησής μας και πυλώνας για την απρόσκοπτη εργασιακή καθημερινότητα. Στόχος του κατασκηνωτικού προγράμματος είναι να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά των εργαζομένων να απολαύσουν τις διακοπές τους, να κοινωνικοποιηθούν, διευκολύνοντας παράλληλα τους γονείς, ώστε να εναρμονίσουν τις επαγγελματικές και προσωπικές τους υποχρεώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε συνεννόηση με τους εργαζομένους, έχουμε τη βούληση να αναλάβουμε και άλλες πρωτοβουλίες, που θα διευκολύνουν την καθημερινή ζωή τους και θα αναπτύξουν περαιτέρω τις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης».

 

 

Το πρόγραμμα αφορά στην κάλυψη τροφείων και διαμονής παιδιών ηλικίας 4 έως 16 ετών μέσα στους θερινούς μήνες και έως για δύο εβδομάδες, χρονικό διάστημα το οποίο διπλασιάζεται στην περίπτωση που επιλέγονται κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις στους Δήμους Ιστιαίας - Αιδηψού και Μαντουδίου Λίμνης - Αγ. Άννας. Δικαιούχοι συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι όλοι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής, ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης, οι οποίοι μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις και το χρονικό διάστημα της επιλογής τους.