Τετ, 16 Οκτ 2019
Αρχική  > Το βήμα του Αιρετού

Νίκος Προκάκης: Αν οχι τώρα....πότε;;;;

24/5/2019

Εδώ και εννέα χρόνια μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει το δήμο Δάφνης-Υμηττού: Απογοήτευση. Απογοήτευση σε πολλούς τομείς οι οποίοι επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών του δήμου μας. Σε λίγες μέρες λοιπόν, οφείλουμε την απογοήτευση αυτή όχι απλά να την εκφράσουμε τυχαία στη κάλπη αλλά να αντικαταστήσουμε με μια αλλαγή.

Μια αλλαγή ριζική και άμεση. Μια αλλαγή στο τομέα της καθαριότητας, στο τομέα του οδοφωτισμού, στην αξιοποιήση της ΠΥΡΚΑΛ (μετεγκατάσταση της μονάδας με διασφάλιση των θέσεων εργασίας και ταυτόχρονη δημιουργία χώρου πρασίνου και προστασία των διατηρητέων κτηρίων). Μια αλλαγή με στόχο τη προστασία του περιβάλλοντος (δημιουργία χώρων πρασίνου και εναλλακτικές πηγές ενέργειας), με στόχο την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν πολλά και σημαντικά προβλήματα (π.χ. η απαράδεκτη εικόνα των πεζοδρομίων που δεν εξυπηρετούν ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και οχι μόνο). Μια αλλαγή για την καλύτερη αξιοποίηση τόσο του αθλητισμού όσο και της Γυμναστικής Ακαδημίας που αποτελούν μια «παράδοση» για το δήμο μας.

Η αλλαγή αυτή λοιπόν, αφορά τη συνολική λειτουργία του δήμου καθώς και το τρόπο που αντιμετωπίζονται σήμερα τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν. Για την αλλαγή αυτή δεν υπάρχουν περιθώρια αναβολής και πρέπει να γίνει τώρα.

 

ΠΡΟΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΑΖΙ» με επικεφαλής το Δημήτρη Γιαννακούρα και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής Δάφνης-Υμηττού.