Παρ, 21 Ιαν 2022
Αρχική  > Το βήμα του Αιρετού

Νίκος Κατσούλης: «Μειώστε τα δημοτικά τέλη και τους φόρους, στηρίξτε τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις του Κορυδαλλού και σταματήστε τις σπατάλες και τις απευθείας αναθέσεις»

2/11/2020

Η σύμπραξη Δημόπουλου-Χουρσαλά εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29/10 να μην μειωθούν για το 2021 τα δημοτικά τέλη με πρόσχημα ότι έτσι θα αναγκάζονταν σε μείωση του προσωπικού.

Ο Επικεφαλής του «μαζί» Νίκος Κατσούλης καταδίκασε τα εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα της σύμπραξης  που διοικεί τον Δήμο και τους υπέδειξε να σταματήσουν τις σπατάλες, οι οποίες έχουν αναδειχτεί επανειλημμένως από τα στελέχη του «μαζί», καθώς και από μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων.

Εντύπωση προκάλεσε ότι δε δέχτηκαν να περάσουν στη μείωση των δημοτικών τελών την αναμενόμενη αύξηση των εσόδων του Δήμου, που υπολογίζεται σε 300.000 ευρώ,από τα αδήλωτα τετραγωνικά στα ακίνητα, όπως ζήτησε ο Δημοτικός Σύμβουλος του «μαζί» Λάζαρος Αλεξανδρίδης τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το «μαζί» για τον Κορυδαλλό ζήτησε τη μείωση των δημοτικών τελών και των φόρων που πηγάζουν από τον Δήμο και επιβαρύνουν τους Κορυδαλλιώτες στη δύσκολη συγκυρία που διερχόμαστε.

Επίσης ζήτησε, ειδικά για τις οικογένειες που είναι στα όρια της φτώχιας, να απαλλαγούν πλήρως από τα βάρη αυτά, αφού η πρόταση του Δημάρχου ήταν για συνέχιση της ίδια τιμολογιακής πολιτικής με το 2020, 2019 κοκ.

Ο Δήμος Κορυδαλλού και ο περίεργος τρόπος διοίκησής του, δυστυχώς έχει γίνει αντικείμενο πολλών επερωτήσεων στην ελληνική Βουλή μέσα στον πρώτο κιόλας χρόνο της «νέας» διοίκησης.

Το «μαζί» για τον Κορυδαλλό θα είναι η επόμενη διοίκηση του Δήμου, αλλά δεν θα περιμένει τρία χρόνια για να αποκατασταθούν οι αδικίες και  η αδιαφάνεια της σημερινής σύμπραξης