Τρι, 03 Οκτ 2023
Αρχική  > Δήμοι  > Νίκαια

Νίκαια: Εγκαινιάστηκε το νεο δημοτικό γυμναστήριο

27/5/2022
Το καινούριο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στη Νεάπολη εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι.Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, παρουσία δημοτών και κατοίκων.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ανωγείων & Κιτίου, πλησίον της πλατείας Δημοκρατίας, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Διαθέτει σύγχρονα όργανα γυμναστικής, ειδικούς διαμορφωμένους χώρους για εκγύμναση, στελεχώνεται από Γυμναστές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι θα παρευρίσκονται συνεχώς στον χώρο και τους οποίους οι αθλούμενοι θα μπορούν να συμβουλεύονται, ενώ παράλληλα θα προσφέρονται προγράμματα ενδυνάμωσης, αερόβιας γυμναστικής, pilates, yoga, trx, fitness, κά.

Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με επιδείξεις από το Τμήμα Ακροβατικής Γυμναστικής της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, καθώς και με την παρουσίαση χορευτικών από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Διεύθυνσης Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες θα πρέπει να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι.Ρέντη, Π. Ράλλη & Θηβών, Νίκαια, τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4933300, 210 4919139 και 210 4903076.