Κυρ, 21 Ιουλ 2024
Αρχική  > Δήμοι  > Σέρρες

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερρών ορκίστηκε ο Κωνσταντίνος Ίντος

31/3/2022

Ορκίστηκε σήμερα Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 ενώπιον του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερρών Κωνσταντίνος Ίντος μετά την αδόκητη απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Παιδείας Δημήτρη Σιαμάγκα.

Ο Κωνσταντίνος Ίντος καταλαμβάνει τη θέση του εκλιπόντος ως πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος στην παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» στη Δημοτική Ενότητα Σερρών.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης συνεχάρη τον νέο Δημοτικό Σύμβουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.

«Καλωσορίζουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Κωνσταντίνο Ίντο, έναν αξιόλογο Σύμμαχο σε μία δύσκολη συγκυρία μετά την απώλεια του Δημήτρη Σιαμάγκα.

Είμαι σίγουρος ότι ο Κωνσταντίνος Ίντος, πολιτικός μηχανικός και δραστήριος επιχειρηματίας, θα εκπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα του καθήκοντα επιδεικνύοντας  σύνεση, ομόνοια και υπευθυνότητα, τα οποία χρειαζόμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο», υπογράμμισε ο κ.Χρυσάφης.

Από την πλευρά ο κ.Ίντος αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Σιαμάγκα, ευχαρίστησε τον δήμαρχο και επισήμανε ότι θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Δημοτικής Αρχής για το καλό του Δήμου και των Δημοτών.