Παρ, 23 Φεβ 2024
Αρχική  > Κοινωνία - Υγεία - Πολιτισμός - Περιβάλλον

Με Σαββατοκύριακο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων υποδέχεται τον Δεκέμβριο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

29/11/2023

Νίκος Μπάμπαλος: «Να ζεστάνουμε τις καρδιές μας και να νιώσουμε ξανά αγάπη για τον συνάνθρωπο»

 

Με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υποδέχεται τον Δεκέμβρη, τον μήνα των γιορτών, γεμίζοντας το Ηράκλειο φως, αισιοδοξία και χαρά. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 20.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, καλεί όλους τους δημότες να πατήσουν μαζί το κουμπί για ανάψει το μεγάλο δέντρο του Ηρακλείου.

Αμέσως μετά να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες μαζί με την Χριστίνα Γκόλια και την ορχήστρα της, αλλά και τα πρώτα κάλαντα παρέα με τα παιδιά του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής. Για τους μικρούς φίλους ή όσους νιώθουν παιδιά, στον χώρο της συναυλίας θα υπάρχει και το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, όπου το κάθε παιδί μπορεί να στέλνει το γράμμα του με τις ευχές αλλά και το τι δώρο θέλει για αυτά τα Χριστούγεννα.

Το γιορτινό κλίμα συνεχίζεται την αμέσως επόμενη ημέρα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίου Λουκά, με την συναυλία των Bronza Banda και το δέντρο των ευχών που θα στηθεί στον χώρο ώστε να κρεμάσουν όλες και όλοι τη δική τους ευχή για τη νέα χρονιά στα κλαδιά του.

«Σας καλώ να γεμίσουμε την πόλη μας φως και τις καρδιές μας ζεστασιά. Σε μια δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα, είναι σημαντικό να νιώσουμε ξανά αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο ώστε να σταματήσει η εχθρότητα και να επικρατήσει παγκόσμια Ειρήνη. Από το δικό μας μετερίζι θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσο το δυνατό περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των συμπολιτών μας», το μήνυμα του δημάρχου.