Σαβ, 02 Ιουλ 2022

Κορωνοϊός: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στη Νάξο – Kλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί

21/10/2020

Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη Νάξο με δεδομένο ότι την Τρίτη έξι ακόμη άνθρωποι από το νησί διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19. Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης την Πέμπτη θα επισκεφτούν το νησί κλιμάκια του ΕΟΔΥ προκειμένου να πραγματοποιήσουν εντατικούς ελέγχους και διαγνωστικά τεστ στους κατοίκους.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού από τον ΕΟΔΥ, μαζί με τα 6 σημερινά, ο αριθμός των κρουσμάτων Covid-19 στη Νάξο, ανεβαίνει στα 21 για το μήνα Οκτώβριο.

Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικές αρχές του νησιού καθώς και η δημοτική αστυνομία πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους για τη χρήση μάσκας και την τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν τηρούν τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης, παρά το γεγονός της αύξησης των κρουσμάτων στο νησί το τελευταίο διάστημα, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους όσο και τους οικείους τους. Πηγή: https://www.naxostimes.gr