Δευ, 02 Οκτ 2023
Αρχική  > Δήμοι

Κατερίνα Μανιάτη: Για μια Μύκονο του 2030

18/9/2023

* Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μυκόνου με την Πρωτοβουλία Δράσης του Κωνσταντίνου Κουκά

 

Από νέα και οικογενειακά διαμορφώθηκα με την έννοια της Πολιτικής ως υψηλή λειτουργία αλλά και αδιαίρετης με την ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά. Με τις δικές μου δυνάμεις λοιπόν προσέρχομαι για δεύτερη εκλογική μάχη στο μετερίζι και με την όλη συλλογικότητα της Πρωτοβουλίας Δράσης υπό τον υποψήφιο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Το νησί μας, η Μύκονος δεν είναι μόνον ύλη για τα τηλεοπτικά δελτία ή τα σκανδαλοθηρικά έντυπα και παραγωγός κακών ειδήσεων. Είναι και ένας παγκόσμιος προορισμός, πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, και με ένα μακρόχρονο κεκτημένο στον Τουρισμό και την Φιλοξενία.

Είναι όμως και ο τόπος μας που σήμερα όσο ποτέ βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι προκλήσεων, δοκιμασιών μα και μεγάλων δυνατοτήτων.

Με αυτά ως γνώμονα, είναι αναγκαίο ο Κωνσταντίνος Κουκάς να ηγηθεί την νέας προσπάθειας και να ολοκληρώσει ακόμη πιο αποφασιστικά το έργο του στο πηδάλιο της Δημοτικής Αρχής του νησιού μας. Έχει την πείρα, την γνώση, το όραμα. Ενωτικά, με συνθέσεις, με φαντασία αλλά και με ρεαλισμό αξίζει να παλέψουμε για την Μύκονο του 2030 μαζί. Μια Μύκονο συμπεριληπτική, ανοιχτή μα και με σεβασμό και όρια στην ταυτότητα και την απαράμιλλη ομορφιά της που αποτελεί εκ των πραγμάτων την αιώνια υπεραξία της.


Η Μύκονος μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί όμως πέραν του Τουρισμού και στον Πολιτισμό μα και σε μια ανθρώπινη καθημερινότητα για τους δημότες της. Μύκονος δεν είναι μόνον το Καλοκαίρι της.

Είναι όλες οι εποχές της, η βαριά της Ιστορία, οι κάτοικοι και τα ήθη τους.

Με όρεξη, με αφοσίωση, με αγάπη μπορούμε να διορθώσουμε προφανώς και τα κακώς κείμενα. Να αποκαταστήσουμε την αληθινή εικόνα της Μυκόνου.

Να την συγκροτήσουμε εκ νέου ως έναν ασφαλή και φιλόξενο τόπο για τους ανθρώπους της.

Μπορούμε.