Πεμ, 25 Ιουλ 2024
Αρχική  > Δήμοι

Καλλιθέα: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Κάρναβου

18/9/2023
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή των Καλλιθεατών, που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ παρόμοιας εκδήλωσης στην ιστορία της Καλλιθέας , πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Καλλιθέας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει» Δημήτρη Κάρναβου .

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου , ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, στον μεγάλο στόχο αξιοποίησης της δυναμικής του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε όλες τις γειτονιές της Καλλιθέας .

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στα έργα ανάπλασης της Πλατείας Δαβάκη , της ανάπλασης και της ανάδειξης του εμπορικού κέντρου της Καλλιθέας και της κεντρικής αγοράς, της δημιουργίας του νέου Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου δίπλα στην Πλατεία Δαβάκη.

Ακόμη χαρακτήρισε κομβικό έργο , που ξεκίνησε για το μέλλον της πόλης , την μεγάλη ανάπλαση των οδών Δημοσθένους , Δοϊράνης και Σκραπου μετατρέπονται σε υπέροχους οδικούς , περιπατητικούς άξονες , και «ενώνουν» το κέντρο της πόλης με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος . Ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο έργο που έγινε στην καθαριότητα , στην μεγάλη ανανέωση του εξοπλισμού , του πιο νέου και σύγχρονου στόλου οχημάτων , αλλά και στα νέα προγράμματα ανακύκλωσης .

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην τεράστια επιτυχία της εξασφάλισης της επέκτασης του ΜΕΤΡΟ με 4 Σταθμούς προς την Καλλιθέα και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος .