Κυρ, 21 Ιουλ 2024
Αρχική  > Περιφέρειες

Ιωακειμίδης: Χαιρετίζουμε την υιοθέτηση της πρότασής μας για τη συμμετοχή της Αντιπολίτευσης στον Φορέα Λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών της Αττικής από τον Χαρδαλιά

5/6/2024

Ιωακειμίδης από το 13ο Περ. Συμβούλιο Αττικής στη Σαλαμίνα: Χαιρετίζουμε την υιοθέτηση της πρότασής μας για τη συμμετοχή Περιφερειακών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης στον Φορέα Λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών της Αττικής από τον κ. Χαρδαλιά.

 

 

Ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας Φορέα Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Αττικής αποτελείται από Διοικητικό Συμβούλιο 7 μελών, το οποίο κατά την προηγούμενη διοίκηση αποτελείτο εν συνόλω από μέλη της συμπολίτευσης της Περ. Αττικής.

 

Ως Αττικός Κύκλος Συνεργασίας & Εμπιστοσύνης έχουμε υποστηρίξει πώς εκπτώσεις σε θέματα διαφάνειας και ελέγχου δεν θα κάνουμε γι’ αυτό ζητήσαμε στο νέο ΔΣ να συμμετέχουν 2 μέλη από την αντιπολίτευση.

 

Η πρότασή μας, επί τη βάση της Δημοκρατικής λογικής, έγινε δεκτή από την Περιφερειακή Αρχή και θα είμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη χρηστή διαχείριση και λειτουργία των Λαϊκών Αγορών, προς όφελος πάντα των πολιτών της Αττικής.