Πεμ, 12 Δεκ 2019
Αρχική  > Περιφέρειες

Η Ελευσίνα ως Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021 στο επίκεντρο της συνάντησης Πατούλη, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου

17/7/2019

Η Ελευσίνα ως Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021 βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, ο οποίος με την ευκαιρία της προσωπικής τους επαφής του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πατούλης, με τη σειρά του, συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο για την εκλογή του και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη φιλοξενία το 2021της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπηςαπό την πόλη της Ελευσίνας.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πατούλης, ενημερώθηκε σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, καταθέτοντας τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής με στόχο μία επιτυχημένη πανευρωπαϊκή παρουσία και την καλύτερη δυνατή προβολή με τα μέγιστα οφέλη για την Ελευσίνα και την Αττική.