Δευ, 22 Ιουλ 2024
Αρχική  > Δήμοι  > Σέρρες

Η 2η Συνάντηση της Τοπικής Ομάδας Στήριξης (ΤΟΣ) των Σερρών, του δικτύου των ευρωπαϊκών πόλεων “space4people”

12/7/2021
Ο Δήμος Σερρών και η Τοπική Ομάδα Στήριξης (ΤΟΣ) του δικτύου “space4people”, συνεχίζουν την Τρίτη  13 Ιουλίου 2021 τις τακτικές συναντήσεις τους για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν δράσεις που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν και να μετατρέψουν  σε περισσότερο ελκυστικό τον δημόσιο χώρο της πόλης. Αυτή τη φορά θα επιλέξουν μια διαδρομή στο κέντρο της πόλης με σύνθετα χαρακτηριστικά, για να υλοποιηθούν οι «Δράσεις Μικρής Κλίμακας –Small Scale Action» όπου θα εφαρμοστούν καινοτόμες και πολύ ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις με την συμβολή και των πολιτών.  
 Η συνάντηση των Μελών της Τοπικής Ομάδας Στήριξης, που οργανώνεται και αυτή τη φορά διαδικτυακά λόγω των προληπτικών μέτρων και των κανόνων προστασίας του covid-19, πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου “space4people” που υλοποιούν οι Σέρρες μαζί με άλλες εννέα πόλεις από όλη την Ευρώπη με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος εδαφικής συνεργασίας URBACT ΙΙΙ . 
 Στην Τ.Ο.Σ. των Σερρών εκτός από τα Στελέχη των Τεχνικών υπηρεσιών, των υπηρεσιών Δόμησης και του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, που είναι και οι συντονιστές του έργου, συμμετέχουν και εκπρόσωποι: της Μείζονος αντιπολίτευσης, της Τοπικής Κοινότητας των Σερρών, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Σερρών, του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου, του τμήματος ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ, του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Σερρών, του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών, της Α.Ε. των ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Σερρών, της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ν. Σερρών και του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.