Τρι, 04 Οκτ 2022
Αρχική  > Δήμοι  > Ηλιούπολη

Γιώργος Χατζηδάκης στον Επικοινωνία 94FM: "Δεν είναι της μόδας η στείρα αντιπολίτευση"

10/7/2020

Έκκληση προς γονείς και εκπαιδευτικούς να ενημερώνουν άμεσα το δήμο και τις αστυνομικές αρχές σε περιστατικά σαν το πρόσφατο που είδε το φως της δημοσιότητας, για τη σχέση του 44χρονου καθηγητή με την 14χρονη μαθήτρια, όπως και άλλα παρόμοια περιστατικά, απηύθυνε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Η είδηση για τη σχέση του 44χρονου καθηγητή με την 14χρονη μαθήτρια συγκλόνισε την τοπική μας κοινωνία. Έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Κάνω έκκληση προς γονείς και εκπαιδευτικούς να ενημερώνουν το δήμο και την αστυνομία σε παρόμοια περιστατικά, γιατί ο δήμος έχει τις κατάλληλες κοινωνικές υπηρεσίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ηλιούπολης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη ρήξη που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο μπλοκ των δημάρχων Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Αλίμου και Ηλιούπολης με τον συνάδελφό τους δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης…

«Είναι βέβαιο ότι στο Δήμο Ηλιούπολης θα υπάρξουν σοβαρές αρνητικές συνέπειες από την επένδυση του Ελληνικού και θα πρέπει να κάτσουμε σε ένα τραπέζι όλοι οι δήμαρχοι των όμορων δήμων, προκειμένου να της αντιμετωπίσουμε από κοινού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην κόντρα που προέκυψε για το διαδημοτικό κοιμητήριο σε χώρο του ΚΥΤ Αργυρούπολης-Ηλιούπολης.

Τέλος, ο δήμαρχος Ηλιούπολης δήλωσε πως η δημοτική αρχή μπορεί να ξεκίνησε με μόλις 6 μέλη στο δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο 9 μήνες μετά, ο αριθμός έχει φτάσει ήδη τους 11 και το επόμενο χρονικό διάστημα ευελπιστεί πως θα αυξηθεί έτι περαιτέρω. «Δεν είναι της μόδας η στείρα αντιπολίτευση», σχολίασε με νόημα ο Γ. Χατζηδάκης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Χατζηδάκη στο παρακάτω link:

https://www.mixcloud.com/94fm/ο-δήμαρχος-ηλιούπολης-γ-χατζηδάκης-στον-940/