Σαβ, 02 Δεκ 2023
Αρχική  > Δήμοι

Γ. Κωνσταντέλλος στο airetos.gr: Θα κατέβω "αντάρτης", αν δεν αναδειχθεί ο επικεφαλής της παράταξης με δημοκρατική διαδικασία

17/11/2023
Είδηση βγάζει η απάντηση του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο σημερινό δημοσίευμα του airetos (Διαβάστε εδω)

Ο κ. Κωνσταντέλλος δηλώνει ότι θα διεκδικήσει την προεδρεία μέσα από εκλογική διαδικασία να αναδειχθεί ο επικεφαλής της παράταξης του. Στην περίπτωση που τεθεί οποιοδήποτε πρόσωπο επικεφαλής της παράταξης χωρίς αυτό να έχει εκλεγεί, θα κατέβει υποψήφιος  ακόμη και αν χρειαστεί να είναι και «αντάρτης» κοντρα στην παράταξη του, τη Νέα Δημοκρατία

Διαβάστε την απάντηση του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο airetos.gr

Με έκπληξη διάβασα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα σας με τίτλο «Κυρίζογλου vs Κωνσταντάτος: «Η μεγάλη μάχη για την προεδρία της ΚΕΔΕ» και θα ήθελα να επισημάνω πως καλό θα ήταν η έγκριτη δημοσιογραφική ομάδα σας, να διασταυρώνει καλύτερα τις πληροφορίες της και να προστατεύει το κύρος της ιστοσελίδας σας.

Παρά το γεγονός πως έχω διαφορετική άποψη για σχεδόν το σύνολο του δημοσιεύματος, θα ήθελα να αναφερθώ μόνο στο σκέλος που αφορά εμένα προσωπικά και να δηλώσω πως η πρόταση: «Η απόφαση αυτή επηρεάζει το σκηνικό, καθώς ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος που διαλαλούσε ότι θα είναι και αυτός υποψήφιος , αναθεωρεί απ’ ότι μαθαίνουμε τη στάση του και μπαίνει στο σχήμα Κυρίζογλου», δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.

Αντιθέτως, δηλώνω πως προτίθεμαι να συμμετέχω στις εκλογές της ΚΕΔΕ και να διεκδικήσω την προεδρεία μέσα από εκλογική διαδικασία, να αναδειχθεί ο επικεφαλής της παράταξης στην οποία συμμετέχω σήμερα με δημοκρατική – εκλογική διαδικασία.

Σε αντίθετη περίπτωση, έχω δηλώσει πως αν τεθεί οποιοδήποτε πρόσωπο επικεφαλής της παράταξης, χωρίς αυτό να έχει εκλεγεί, η απόφαση αυτή δεν με δεσμεύει προσωπικά και σ’ αυτήν την περίπτωση προτίθεμαι να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των δημάρχων της χώρας ως επικεφαλής ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού σχήματος.

Με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία και την εγκυρότητα της έγκριτης ιστοσελίδας σας, ευελπιστώ στην αποκατάσταση της αλήθειας και σας δηλώνω πως είμαι στη διάθεση σας για την διασταύρωση οποιασδήποτε πληροφορίας αφορά στο πρόσωπό μου στο μέλλον.

Με Τιμή,

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Πρόεδρος Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ΚΕΔΕ