Δευ, 23 Νοε 2020
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

Επική “κυβίστηση” Θεοδωρικάκου - 3η παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά

31/8/2020

« (...) Δώσαμε δύο παρατάσεις, γιατί πέσαμε πάνω στον κορωνοιό, και όταν δώσαμε τη 2η παράταση είπα με σαφήνεια ότι αυτή είναι η τελευταία παράταση.  Το είπα και το εννοώ. Διότι αν κάτι πρέπει να κρατήσουμε από όλη αυτή την ιστορία είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης και ότι το κράτος σέβεται τους πολίτες, πρέπει και οι πολίτες να σέβονται το Κράτος. Δεν υπάρχει καμία παράταση (...) Δεν δίνουμε καμία παράταση, πρέπει πολίτες και Κράτος ό,τι λέμε να το εννοούμε, να ‘μαστε ενωμένοι και να ‘μαστε αξιόπιστοι στις συμπεριφορές μας για να μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά ως Χώρα. Καμία παράταση. (...) »

Π.Θεοδωρικάκος, ΑΝΤ1, εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί”, 20 Αυγούστου 

 

« (...) Σε ό,τι αφορά στη ρύθμιση για τα αδήλωτα τετραγωνικά, ο Υπ. Εσωτερικών ξεκαθάρισε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέα παράταση πέρα από την 31η Αυγούστου, που λήγει η προθεσμία. (...)  »

Δ.Τ. Υπ.Εσωτερικών για τις δηλώσεις του στην ανωτέρω εκπομπή, 20 Αυγούστου 

 

« (...) Η προθεσμία για τα αδήλωτα τετραγωνικά λήγει στις 31 Αυγούστου και το Υπουργείο Εσωτερικών έχει δεσμευθεί πως δεν πρόκειται να δοθεί και 3η παράταση. (...) »

Δ.Τ. Υπ.Εσωτερικών, 24 Αυγούστου 

 

«  (...) Ξεκαθαρίσαμε στις 30 Ιουνίου ότι θα το κάνουμε μέχρι 31 Αυγούστου και ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση. Και προσωπικά, ανήκω σε αυτούς που ό,τι λένε το εννοούν. Και νομίζω ότι και οι πολίτες αυτό το κατανοούν πλήρως. (...) »

Π.Θεοδωρικάκος, Καλαμάτα, 24 Αυγούστου 

 

 « (...) Έχουμε αποφασίσει και σε λίγο ανακοινώνεται επίσημα από το Υπουργείο Εσωτερικών, να δοθεί παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου σε όλους τους πολίτες να δοθεί η τελική ευκαιρία να ρυθμίσουν αυτή την εκκρεμότητα. (...) »

Π.Θεοδωρικάκος, ΣΚΑΙ, εκπομπή “Καλημέρα”, 30 Αυγούστου