Τετ, 16 Οκτ 2019
Αρχική  > Δήμοι

Ένα νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης

19/9/2019

 Παραδόθηκε στον Δήμο το νέο σύγχρονο  απορριμματοφόρο, που προστίθεται στον στόλο οχημάτων και μπαίνει στην καθημερινή μάχη της καθαριότητας. Το απορριμματοφόρο κόστισε στο δήμο 175.000 € και αγοράσθηκε με πόρους του Δήμου.

Παρουσία του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, από τον πατέρα Εμμανουήλ Μάλλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμωνος. Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλλας, Αντώνης Τσελέντας, Δημήτρης Κοκορόσκος και Παναγιώτης Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Νικολιδάκηςκαι υπηρεσιακά στελέχη του δήμου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Παραλάβαμε σήμερα το πρωί το νέο απορριμματοφόρο για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας. Συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις μετά από σωστή οικονομική διαχείριση, με υπευθυνότητα, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα συνεχίζουμε να ενισχύουμε το μηχανολογικό εξοπλισμό με ίδιουςπόρους για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Το νέο απορριμματοφόρο κόστους 175.000€ από πόρους του Δήμου μας και θα τεθεί άμεσα στην υπηρεσία καθαριότητας. Προγραμματίζουμε το αμέσως επόμενο διάστημα την αγορά ενός ακόμα νέου απορριμματοφόρου, την προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων και λοιπού εξοπλισμού για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε δυναμικά για την Πόλη της Ζωή μας!»